Bringadivat

A Bringadivat oldala. Keress minket a Facebookon!, Képeket rólunk és termékeinkről a http://www.flickr.com/photos/bringadivat/sets/ oldalon találhatsz!

Idesüss!

Átadják a Margit hidat?

2010.11.15. 10:55 :: Érc

Legalábbis vasárnap este több hírcsatorna és közlekedési hírforrás azt hangoztatta, HA! mindent rendben találnak, akkor ma ideiglenesen átadják a forgalomnak a hidat. Hogy ez mennyire reális, azt nem tudni, mert már így is több napot, hetet csúszott az ideiglenes átadás. (Például már múlt héten úgy mondták, hogy legkésőbb vasárnapig átadják, aztán megint jövőhét lett belőle...)

Mindenesetre várjuk kiváncsian a fejleményeket.

UPDATE!
Több biztonsági őr is megerősítette: ma, azaz 2010.11.15-én este 10 órakor átadják ideiglenesen a hidat, de csak az autó-, busz- és villamosforgalomnak. A ketreces folyosó a gyalogosoknak és a kerékpárosoknak megjósolhatatlan ideig borzongatja még majd az arrajárók idegeit.

A hídon létesülő kerékpárutakkal pedig a közeljövőben foglalkozunk még.

Szólj hozzá!

Címkék: margit margit híd átadás

A bejegyzés trackback címe:

https://bringadivat.blog.hu/api/trackback/id/tr742449678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása