Bringadivat

A Bringadivat oldala. Keress minket a Facebookon!, Képeket rólunk és termékeinkről a http://www.flickr.com/photos/bringadivat/sets/ oldalon találhatsz!

Idesüss!

Balaton Bike Fest

2011.06.21. 23:11 :: Érc

"Balatonfüreden, festői környezetben várja, vendégeit 2011. június 22-26. között a Balaton Bike Fest.
A kiemelkedő közönség- és médiaérdeklődést produkáló Balaton Bike Fest 2011. június 22-26. között számos újdonsággal és meglepetéssel várja a versenyzőit és a rendezvény látogatóit.

A biciklis fesztivál egyik kiemelkedő programja lesz a balatonfüredi Bringapark átadása, mely eseményre a fesztivál első napján kerül sor. 2011 nyarától állandó otthona lesz a triál és a dirt pályának. A Balaton Bike Fest, Európai Uniós Pályázaton nyert támogatást a balatonfüredi Bringaparkra, amely a fesztivál első napján nyitja meg kapuit a versenyzők előtt.
Célunk a dinamikusan fejlődő európai kerékpáros élet Magyarországra csábítása.
A programok az egészségmegőrzés, a sport, a szórakozás és a kultúra keretein belül zajlanak majd. Szeretettel várjuk azokat is, akik látogatóként, nézőként érkeznek a rendezvényre, hiszen lesz majd ugráló vár, mászó fal, bringa suli gyerekeknek, chill out sátor dj-vel, Microsoft Info pontok, folklór színpad. Valamint lehetőség nyílik a fotósok számára, hogy ismét megmérettessék művészi képességeiket a Canon Fotópályázat keretein belül. A programokat színesítik még a zenei fellépők és az élő rádióműsorok, díjátadók"
 

És természetesen a Bringadivat is színesíti a kínálatot! :)

Szólj hozzá!

Címkék: balaton bringa balatonfüred 2011 kerékpáros bringás balaton bike fest

A bejegyzés trackback címe:

https://bringadivat.blog.hu/api/trackback/id/tr503004624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása