Bringadivat

A Bringadivat oldala. Keress minket a Facebookon!, Képeket rólunk és termékeinkről a http://www.flickr.com/photos/bringadivat/sets/ oldalon találhatsz!

Idesüss!

Megnyitottunk a MESKA.HU-n

2012.01.04. 19:36 :: Érc

Kedves bicikli-rajongók!

Mától a legnagyobb hazai kézműves portálon, a meska.hu-n is elérhetőek a Bringadivat termékek! Rengeteg színes, boltokban nem kapható, egyedi, kézzel készített darab került fel. Ízelítőnek egy pár kép:

A fényvisszaverő pántot mindenkinek ajánljuk, aki szeretne jól látszódni, de még nem talált olyan fényvisszaverőt, ami illik a bringájához :) Többféle méretben készülnek, erős tépőzárral, így biztos mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

 A fényvisszaverő pántok átvehetők postai úton vagy személyesen. Minden hónap második szombatján a Szimplakertben, a Bringás Bolhapiacon.

A bolt linkje: http://meska.hu/Shop/index/6054

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: bringa bringás szimplakert láthatósági fényvisszaverő meska

A bejegyzés trackback címe:

https://bringadivat.blog.hu/api/trackback/id/tr373520008

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Két keréken az európai fővárosokban 2012.01.11. 15:31:05

A biciklis tömegközlekedés, illetve a „közbringa-hálózatok” egyre népszerűbbek világszerte a nagyvárosokban – a közbringa, mint ahogy maga a biciklis közlekedés teljesen környezetbarát, mivel nem bocsát ki szén-dioxidot; ugyanakkor re...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása